Palma de Mallorca

Pentru ca vara este anotimpul meu preferat, mi-am propus ca anul acesta sa vad marea de cat mai multe ori si deja am vazut-o de 3 ori:

  • Februarie – Marea Rosie (Hurghada Egipt)
  • Aprilie – Canalul manecii (ce leaga Oceanul Atlantic cu Marea Nordului) Worthing
  • Aprilie – Marea Mediterana (Palma de Mallorca )

Sper ca la sfarsitul anului sa revin cu o lista mare mare de locuri vizitate!

Vreau sa va povestesc cate ceva despre ultimul loc in care am fost si anume Palma de Mallorca. Un mini-concediu, impreuna cu sotul meu, pentru 3 zile. In momentul in care am cumparat biletele nu am realizat ca o sa plecam chiar in ziua de Paste, iar mai tarziu cand mi-am dat seama am fost foarte fericita! Asa ca am petrecut Pastele la malul marii Mediterane! Am zburat din aeroportul Londra Southend si intr-o ora jumate am ajuns in Mallorca. Pot sa spun ca deja cunoastem locul pentru ca suntem la a patra vizita, asa ca am luat autobuzul (nr 21 S`arenal) iar un bilet costa 5 euro si fara prea mare bataie de cap am ajuns la hotel unde era destul de liniste, ceea ce ma mirat destul de mult, dar m-am bucurat pentru ca in 5 minute eram deja in camera noastra! Am facut repede un dus, ne-am schimbat si am iesit la o plimbare pe plaja unde am facut cateva poze care sper sa va placa!

Urmatoarea zi ne-am trezit de dimineata, am luat micul dejun la restaurantul hotelului si am plecat spre Palma , in oras biletul de autobuz costa 1.50 euro iar ei nu au uber ! Am vizitat Catedrala La Seu , constructia catedralei a inceput in anul 1230 si a durat pana in anul 1601 este impresionant si va recomand sa o vizitati daca aveti ocazia! Ne-am oprit la terasa The guinness house care este situata in fata catedralei si iti ofera cea mai frumoasa priveliste unde am savurat cate un pahar de sangria!

Desi era o zi de luni era foarte aglomerat in peste tot, foarte multi vanzatori cu tot felul de suveniruri , o gramada de perle, tablouri,fel si fel de lucruri interesante ….din pacate am plecat doar cu o geanta de mana asa ca nu am cumparat nimic spre dezamagirea mea… Ne-am intors inapoi in El arenal si am mai lenevind pe plaja , admirand marea de un albastru superb! Spre seara am luat cina in restaurantul hotelului si am admirat apusul….evident pana am ajuns pe plaja sa cam terminat cu apusul asa ca ne-am intors in hotel unde am mai stat pe terasa pana tarziu…. Marti ne-am pregatit fizic si psihic de intoarcerea in Londra si cam asta a fost mini concediul in Mallorca! Va multumesc pentru timpul acordat si ne auzim data viitoare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s