Philips Lumea Pretige Review

IMG_1856_edited

Pentru ca trebuie sa ne mentinem frumoase si ingrijite acum mai mult ca oricand ca tot vine Valentine’s Day, m-am gandit sa va vorbesc putin despre epilatorul cu laser Philips Lumea Prestige.

Cam de 2 luni am achizitionat acest epilator cu laser de la Philips si imediat am inceput tratamentul. Rezultatele se vad de la prima utilizare, este foarte usor de folosit, iar spre deosebire de un epilator normal cu acesta uiti de durere!

   Tratamentul se face o data la doua saptamani la inceput, asta insemnand primele 4-5 sedinte, dupa care tratamentul se face din ce in ce mai rar, asta pentru ca parul incepe sa dispara iar cresterea celui existent incetineste din ce in ce mai mult. Asta nu inseamna ca trebuie sa incetati tratamentul! O data ce incetezi sa folosesti aparatul, parul incepe sa apara din nou (asta din ce am auzit si eu… nu pot sa garantez pentru ca eu il folosesc, dar o sa revin cu detalii peste cateva luni si sper sa fiu la fel de incantata).  Exista si o aplicatie pentru telefon care iti arata pas cu pas tot ce trebuie sa faci si tot odata iti reaminteste cand trebuie sa-ti faci tratamentul, asa ca nu am sa insist prea mult pe aceasta tema! (Aplicatia se numeste Philips Lumea IPL)

Asa ca Doamnelor si Domnisoarelor daca vreti sa va faceti singure un cadou de Valentine’s Day va recommend cu drag Philips Lumea Prestige, pentru mine este de mare ajutor!!!!

IMG_1854_edited
IMG_1855_edited
IMG_1856_edited123
IMG_1858_edited
IMG_1860_edited
IMG_1861_edited
IMG_1869_edited

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s