Skip to content

London Fashion Week Festival

Bună dimineața,

Mereu mă trezesc luni dimineața plină de energie , cu bună dispoziție și entuziasm pentru săptămâna care abia începe și fie vorba intre noi nu mă prinde mijlocul săptămânii la fel 😐…dar în 3 zile poți face foarte multe lucruri așa că nu mă plâng de nimic!!!

Săptămâna trecută a fost săptămâna modei in Londra (20-23octombrie) așa că sâmbătă dimineață m-am trezit (înainte să îmi spune alarma 😁) , m-am îmbrăcat frumos (de sărbătoare…😂) și am pornit spre centrul Londrei am avut bilete de la 10am și am fost punctuală ca de obicei ( ba chiar am ajuns cu 15 minute mai devreme!) , deja era aglomerat la intrare dar în 10 minute am fost înăuntru! Am luat punga de designer Molly Goddard pe care am primit-o gratuit , câteva reviste și alte bunătăți !

Festivalul a găzduit peste 150 de branduri locale și internaționale printre care : Mother of Pearl, Katherine Hamnett , Giorgia Hardinge, Jamie Wei Huang, Victoria Ragna si mulți alții!

Au fost prezenți și cei de la Foot Locker care au avut o colaborare specială cu LFWF (Foot Locker Approved for Her) dar despre asta o să vă spun mai multe în următorul articol, au fost prezenți și cei de la Tony&Guy la fel și Nivea care a avut un deodorant in editie limitată pentru acest festival!

De la ora 12 am asistat la catwalk-ul Trend Show de care am fost cel mai încântă ! Au fost 3 categorii:

CHECK MATES

PRINTS CHARMING

PRIME & PROM

Eu am avut un total look H&M care as spune că ma avantajat, iubesc pălăriile așa că nu se putea să merg fără o pălărie, vă las câteva poze care sper să vă inspire!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: